A 10 legjobban fogyó termék az Amazonon

Amazon áruház

Az Amazon óránkénti frissítéssel teszi közzé áruházának legkelendőbb termékeit. Összeállítottuk a jelenlegi felállásból egy tízes listát, ami megmutatja, momentán mire költ a világ népe. Úgy tűnik, igaz a mondás, miszerint “Nem minden arany, ami fénylik”, de jócskán akadnak azért hasznos termékek is.

01. Az Amazon saját TV okosító pálcikája

Az ú.n. Fire TV Stick az áruház saját kiadású, streamelésre alkalmas médialejátszója, amely jelenleg az elektronikai cikkek királya. Ez egy pendrive-hoz hasonló, USB-s médialejátszó, amit a televízióba kell helyezni. Tartozik hozzá egy hagyományosnak tűnő távirányító, ami egyaránt kézi és hangvezérlésű. A kütyüvel a “buta” TV-det megtaníthatod internetezni.

02. A Wyze Cam “jön, lát, győz fut”, akár a kis Vuk

A néhány centiméteres, mágneses talpon álló otthoni okos kamera, 1080 pixel felbontást tud, Wifis, hangvezérlésű, ezáltal másik helyiségből is el lehet indítani a kis ravaszt. A hangvezérlés mellett felismeri a füstjelzők, a szén-dioxid érzékelők hangját és éjszaka is lát. Érzékeli a mozgást és akár live stream is indítható vele.

03. Hajszárító, ami tupíroz is: Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer

A szépség és gondoskodás kategória jelenlegi győztese egy Revlon hajszárító, ami egy lépésben szárítja és tupírozza a hajat.

04. Szobatisztaságra nevelő papírcsomag (AmazonBasics Pet Training and Puppy Pads)

Kisállatoknak ez a legkelendőbb, nálunk ezt kutyapelenkának hívják. A földre helyezett óriási filter beszívja a folyadékot és nem hagy nyomot maga után. A kutyapelenka több méretben kapható és többféle darabszámú csomag közül lehet választani.

05. L.O.L. Surprise! öltöztethető baba

A játékok között most egy öltöztető baba a menő. A babából 12 féle van, mindegyik más és más. Varázsa abban rejlik, hogy a kisgyermek nem tudja, melyik baba rejtőzik a csomagolásban.

06. A 6 tekercsből álló Scoth ragasztószalagot viszik, mint a cukrot

Irodai termékek tekintetében a legmeglepőbb a number 1. A Scoth ragasztószalag gyártója visszafizetési garanciát vállal arra, hogy a szalag a helyén marad.

07. 9 darabos Pampers törlőkendő

A kisbabák számára érthető okokból a pelenkából vesznek a legtöbbet, de ezúttal a 9 darabos Pampers törlőkendő viszi a pálmát.

08. LED függöny 300 LED-del

A kertészet kategória legkelendőbb terméke egy 300 LED-del működő függöny. Kültérre, teraszra is használható, mert a termék vízálló.

09. Minecraft játék

PC játékok közül a Minecraft vezeti az Amazon eladási listáját. Ez a játék világszerte népszerű, nem csoda, hogy a világ egyik legnépszerűbb webáruházában is élvonalbeli.

10. Obama feleségének könyve

A könyvek közül a 87%-ban 5 csillagot kapott Michelle Obama (volt amerikai elnök felesége) könyve a legek legje Becoming címmel.

Minden kategóriában közzé van téve az ú.n. “Best sellers” lista, de minden lista változik, így egy óra múlva lehet, hogy már egészen más a trend. Most mindenesetre ezeket a termékeket viszik a legjobban a feltüntetett kategóriákban, de érdemes megnézni a többit is, sok mindenben inspiráló lehet ez a fajta információ!

Forrás: amazon.com

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →